MindesideTil Minde For Alle Skønne Vovser Jeg Har Haft Igennem Tiden...

6bb14db686-Harvey  5,5 uge og Jytte, under valnøddetræet nr. 1
IMG_1007 (1)


Thyholm´s Happy Harvey - født 16.06.2006 - død 16.12.2019


Endocardiose ved 1½ år 0/1

Endocardiose ved 4 år 0/1

Endocardiose ved 6 år 0/1

CCS/EFS FRI/FRI

Cavalierklubben´s Juleudstilling Slangerup nov. 2014

Harvey fik det 3. klub veteran cert. blev hermed Klub Veteran Champion.Den første gang jeg så dig - det var en sommerdag


Og vi sad der under valnøddetræet hos Bente Sejbjerg, Kennel Thyholm - nu var der ikke mere snak om at det skulle være en tæve. Jeg var solgt, sad der med den lækreste lille cavalier hvalp - som jeg så hentede nogle uger senere. Det blev begyndelsen på rigtig mange skønne Cavalier oplevelser - Bente fik mig med til udstilling -og vi har siden rejst landet tyndt til rigtig mange udstillinger - og en enkelt til udlandet. Harvey har lige oplevet den ære, som den første Cavalier hanhund i Danmark - at blive Klub Veteran Champion.. Han høster stor anerkendelse hos dommer - her i en alder knap 9 år - er han rask og adræt, som en unghund - og han elsker at blive udstillet - glæden lyser ud af ham. Jeg er stolt af at bruge hans gener i avlen, til sunde, raske og racetypisk cavalier.Thyholm´s Happy Havey 5½ uge - under valnøddetræet hos Bente Sejbjerg vores første møde. Dette er det allerførste billede jeg har af Harvey.

Harvey starter flot i år 2015 - på DKK Kreds 9´s Vinterskue i Nykøbing Mors

Harvey: Veteran kl. 2.vinder i store ring.Her er Harvey på sin 13 års fødselsdag, som desværre også skulle blive hans sidste. Harvey døde den 16.12.2019 på sin 13,5 års fødselsdag - savnet er stort - han var min første Cavalier.


Amazing Cavalier's Maggy Lunel - født 28.12.2006 - dødPå min allerførste udstilling med Harvey - så jeg den smukkeste hanhund POPEYE (Moorfields Voltaire) fra Amazing Cavalier's og mit ønske om afkom efter ham opstod.Allerede få måneder senere gik denne drøm i opfyldelse - og 1. marts 2007 hentede jeg Maggy- den skønneste lille tæve man kan ønske sig.Maggy er så blid - hun er så nem så man opdager nogen gange ikke hun er tilstede - jo, hvis der lige skulle være en fugl i haven.

DSC_6742
mail (3)